'Heerlijk, mijn huis op orde'

Ambulante ondersteuning thuis

Met plezier wonen, in je eigen buurt. En op bepaalde momenten helpt iemand je bij lastige zaken zoals de administratie of bij het leggen van contact met mensen uit de buurt.

Bent u 18 jaar of ouder, woont u op uzelf of bent u dat van plan? En heeft u soms wat ondersteuning nodig? Dan staat Triade voor u klaar. We helpen u om met plezier te wonen. Hoe? Door samen kwaliteiten te ontdekken, mee te denken en praktisch te ondersteunen.

Zo kunnen we ondersteunen bij persoonlijke verzorging, het runnen van een huishouden en het bijhouden van de administratie. Maar ook om beslissingen te nemen, ritme aan te brengen in het leven en sociale contacten te leggen.

Eropuit
We zoeken mee naar leuke activiteiten of bijvoorbeeld een sportvereniging. Of u als vrijwilliger inzetten om zo contacten te leggen, dan zoeken we samen in de buurt naar vrijwilligerswerk dat bij u past.

Voor wie?
Ambulante ondersteuning thuis is er voor mensen met
• een meervoudige beperking
• moeilijk te begrijpen gedrag
• autisme
• verstandelijke beperking
• schizofrenie
• een psychische beperking

Methodieken
Wij streven ernaar dat onze cliënten zoveel mogelijk zelf dingen doen. Het versterken van eigen kracht en regie noemen we dat. Dit uitgangspunt staat centraal in de wetenschappelijk bewezen methodieken die we gebruiken: BOL/EIM, Rehabilitatie & Herstel, Triple C en Vlaskamp.

Wilt u toch liever in een woning van Triade wonen en 24 uur per dag terug kunnen vallen op ondersteuning van Triade? Kijk dan bij Zorg bij individueel wonen.

ans over ambulante ondersteuning

Mevrouw Kempen krijgt 2 keer in de week begeleiding bij haar thuis. 'Paula is mijn ondersteuner en daar heb ik heel veel aan', vertelt mevrouw Kempen. 'Zonder haar zou ik niet zelfstandig kunnen wonen en zou mijn leven er heel anders uit zien'.

Uitleg bij ingewikkelde formulieren
'Ik woon hier met veel plezier. Ik krijg hulp bij mijn post, zoals met rekeningen betalen via internetbankieren of met ingewikkelde formulieren voor zorg enzo. Paula gaat ook met me mee naar instanties. De dingen die ik niet snap, legt ze me uit. Maar ook let ze op of ik wel goed voor mezelf zorg. En of ik wel goed eet. Maar dat is niet zo'n probleem gelukkig. Want ik heb hele lieve buren die goed op me letten en die me af en toe wat eten komen brengen. Ook dat is me heel wat waard!' 

Vragen?
mail ons