'Werken in de buitenlucht doet me goed'

Dagbesteding voor (jong) volwassenen

Het leuk hebben en soms ook iets nieuws durven doen. Stap voor stap nieuwe ervaringen opdoen. De wereld ontdekken. En als het lukt, meedoen in de maatschappij. Vrijwilligerswerk bijvoorbeeld.

Voor mensen met een verstandelijke, psychische en/of lichamelijke beperking verzorgt Triade zinvolle en gestructureerde daginvulling.

Een mooie dag!
Onze deskundige medewerkers houden de ontwikkeling in de gaten en stimuleren die. Onze activiteiten draaien om creativiteit, talenten ontwikkelen en dingen leren. We kijken waar talenten liggen en wat past. Het kan zijn dat u mooie producten gaat maken die we bijvoorbeeld verkopen in onze winkel in Emmeloord. Of dat u komt werken in één van onze horeca gelegenheden. Of wat dacht u van werken in de buitenlucht? En een stapje verder? Dan kunt u bijvoorbeeld bij een regulier bedrijf werken met ondersteuning van onze jobcoach.

Voor wie?
Deze dagbesteding is er voor volwassen met
• moeilijk te begrijpen gedrag
• autisme
• een verstandelijke beperking
• schizofrenie
• een psychische beperking

Methodieken
Wij streven ernaar dat onze cliënten zoveel mogelijk zelf dingen doen. Het versterken van eigen kracht en regie noemen we dat. Dit uitgangspunt staat centraal in de wetenschappelijk bewezen methodieken die we gebruiken: BOL/EIM, Rehabilitatie & Herstel, Triple C en Vlaskamp.

Eerlijkgemaakt
Een aantal van onze locaties kunt u zien op www.eerlijkgemaakt.nl Dit zijn onze locaties waar we leuke producten maken die we verkopen aan anderen, zoals we in onze winkel doen. Of waar mensen een kopje koffie kunnen drinken.  

 

Vragen?
mail ons