Specialistische ondersteuning bij opvoedproblemen

Als een kind ongewenst gedrag vertoont, ouders de controle over de opvoeding verliezen of als gezin vastloopt, kan Triade met specialistische ondersteuning rust en structuur terugbrengen.

Triade helpt ouders van en kinderen met bijvoorbeeld ADHD, autisme of een ontwikkelachterstand een antwoord te vinden op opvoedvragen. Zij werken samen met aan een oplossing. Thuis. In de alledaagse omgeving. Triade heeft gespecialiseerde, pedagogische kennis in huis en kan ondersteunen als een gezin dreigt te ontwrichten. Iemand die de handvatten aanreikt om rust en vertrouwen terug te brengen.

Zelfvertrouwen
Wat goed gaat is het uitgangspunt, niet dat wat misgaat. Als een kind wel goed eet, maar ’s avonds niet naar bed wil, dan is het eetsucces het vertrekpunt voor de hulpverlening.

Kracht van het gezin
De begeleiders van Triade nemen het gezinsleven niet over, maar boren de kracht van het gezin aan. Zo krijgen ze de controle over het dagelijks leven terug en kan het gezin weer normaal functioneren. Triade geeft advies en maakt gebruik van effectieve, bewezen en oplossingsgerichte methodieken. Denk daarbij aan video-opnamen en rollenspellen.

Voor wie?
Ondersteuning bij opvoedproblemen is er voor gezinnen met opvoedproblemen

Methodieken
Wij willen dat onze cliënten zoveel mogelijk zelf dingen doen. Het versterken van eigen kracht en regie noemen we dat. Dit uitgangspunt staat centraal in de wetenschappelijk bewezen methodiek die we gebruiken: Gezin Centraal.

Vragen?
mail ons