Solliciteren volgens Jacky

Solliciteren bij Triade betekent werken in een veelzijdige organisatie. Een organisatie waar onze clienten volgens onze visie weer regie over hun leven krijgen. En samen een team vormen:

werken bij testimonial jacky

Jacky van Santbrink is op 3 september verhuisd naar de Azorenweg in Almere. Behalve de nieuwe bewoners, moest er ook een nieuw team met medewerkers samengesteld worden. ‘Als vertegenwoordiger van de cliënten mocht ik in de sollicitatiecommissie,’ vertelt Jacky.

‘Het was een lange dag waar ik wel vermoeid van raakte,’ vervolgt Jacky. ‘Er waren wel negen sollicitanten en er werd natuurlijk wel van mij verwacht dat ik me professioneel zou gedragen. Eén keer ging ik een sollicitant halen en moest ik eigenlijk wel ergens om lachen. Gelukkig kon ik me inhouden.‘

Eigen vragen

‘Ik had iedere keer drie vragen: “Kun je met agressie omgaan?”, “Ben je creatief?” en ”Blijf jij in mijn buurt als ik boos ben?” Het raarste antwoord dat ik heb gehoord die dag, is dat ik naar mijn kamer gestuurd zou worden als ik boos zou zijn. Nou, dat antwoord vond ik zo raar, toen flapte ik eruit: dan stuur ik jou mijn huis uit!’

Nieuw team

‘Gelukkig hebben we nu een team van tien mensen kunnen vormen. Er zijn zorgondersteuners, begeleiders en PO’ers. De zorgondersteuners helpen ons ook met het schoonhouden van onze kamers. Ik vind het fijn dat hier meer begeleiding is dan in de vorige woning, want dat heb ik nodig'.

 

Vragen?
mail ons