Betaalde werkplek

Werken in de zorg, het is je passie, je bent er voor opgeleid en je bent nu op zoek naar een andere baan?

KLIK HIER VOOR ONS ACTUELE VACATUREOVERZICHT

Triade is een veelzijdige organisatie en biedt veel kansen. Jeugdzorg, gehandicaptenzorg, GGZcare, of in een van de ondersteunende diensten. We hebben regelmatig vacatures door heel Flevoland in functies zoals:

  • Persoonlijk Ondersteuner
  • (assistent) Begeleider
  • Ambulant Hulpverlener
  • Pedagogisch medewerker
  • Gezinshuisouders
  • Logeergezinnen

Voorzitter Raad van Toezicht Triade Vitree

Triade en Vitree gaan, na een zorgvuldig, gezamenlijk gevoerd proces, per 1 januari 2018 hun krachten bundelen via een fusie. Met een gezamenlijk bestuur gaan beide organisaties samen verder. De namen Triade en Vitree blijven als merknaam op de markt actief. Triade als het merk voor volwassenzorg, Vitree is het merk voor jeugdzorg.

Voor de nieuw samen te stellen Raad van Toezicht is besloten dat van beide organisaties drie leden zitting nemen in de Raad van Toezicht van de fusieorganisatie Triade-Vitree.

Door de huidige Raden van Toezicht wordt voor de voorzitterspositie een onafhankelijk voorzitter geworven. Het wervings- en selectieproces wordt ondersteund door Crown Gillmore.

Klik hier voor verdere informatie en het volledige profiel.

 

Flexwerken

Hou je van afwisseling in je werk, dan is werken als flexer iets voor jou!

Als flexmedewerker ben je inzetbaar binnen verschillende teams, werk je met diverse type cliënten en op verschillende locaties. Je doet op deze manier veel ervaring op in korte tijd.

Je wordt veelal ad-hoc ingezet, bijvoorbeeld op momenten dat iemand op de locatie ziek is of plotseling is weggeroepen.

Als flexer leer je zo de diverse facetten bij Triade goed kennen. En als je aan meer vastigheid toe bent, kun je bij onze vaste vacatures kijken of er wat voor jou tussen zit. Volop kansen!

Werken bij het flexbureau kan ook tijdelijk, als oproepkracht tijdens vakantieperiodes.

Wil je meer algemene informatie? Neem dan contact op met het flexbureau. Voor sollicitaties verwijzen we je naar het algemene vacatureoverzicht.

Flexbureau bereikbaar: Maandag tot en met vrijdag: van 8.00 tot 17.00 uur Telefoonnummer: 0320 - 286 668 E-mail:flex@triade-flevoland.nl (let op: alleen voor vragen over flexwerken)

 

Ondersteunende diensten

Maar ook zijn er regelmatig op ons hoofdkantoor in Lelystad vacatures in de ondersteunende diensten. Kijk daarvoor in ons algemene vacatureoverzicht hierboven.  

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar staat er geen passende vacature bij? Wij ontvangen graag je open sollicitatie.

Vragen?
mail ons