Week Zorg en Welzijn

Deelname Triade aan Week Zorg en Welzijn Lelystad

We hebben er allemaal al over gelezen of het meegemaakt: de veranderingen in de zorg. Maar wat betekent dit nu precies, wat kan de zorg voor mij betekenen en wat kan ik voor de zorg betekenen?

In het kader van de Week van de Zorg en Welzijn stellen diverse zorgorganisaties die actief zijn in Lelystad zichzelf voor. Speciaal voor deze week biedt Triade diverse workshops, presentaties en demonstraties aan en natuurlijk is er ook wat te eten en te drinken van onze eigen catering Puur op Smaak.

Workshop Upcyclen

Maak op een originele manier kennis met het werk van dagbesteding Varyo. Met het creatief en verrassend herbruiken van materiaal weten zij wel raad.  De (cliënt) medewerkers van Varyo leren u de ins & outs van het toepassen van Upcycling naar leuke producten. En wilt u meer weten over de ondersteuning die Varyo biedt? Onze medewerkers staan u graag te woord. Kom op 17 maart tussen 1300 en 1500 uur naar Grietenij 17-05.

Rondleiding Buizerdweg
Het is er groen, rustgevend en er werken enthousiaste mensen. Maar wat doen ze er precies? Kom het te weten tijdens de rondleiding op 20 maart van 13.30 -15.00 uur op Buizerdweg 51.

Workshop Sherborn

De Sherborne-therapie wil vooral het bewustzijn van de eigen bewegingsmogelijkheden uitbreiden. Wie zich meer bewust is van de eigen bewegingen kan deze ook leren controleren en een evenwicht bereiken wat een begin kan zijn tot meer verkennen van de omgeving en betere communicatie. Wat op zich weer leidt tot een groter zelfvertrouwen en geloof in de eigen mogelijkheden. Een geweldige therapie waar Triade reeds mooie resultaten mee heeft geboekt. Kom het zelf ervaren op de informatiemarkt op 20 maart in Atol Plaza van 1600 tot 1900 uur.

Open Huis kinderbehandelcentrum de Kokkel

De specialisten van Triade nemen u mee in de wereld van gebaren, voelen en bewegen. De fysiotherapeut, logopediste en muziekbegeleider laten u ervaren/ leren u hoe u communiceert met  kinderen met een beperking.  Doe mee op 19 maart van 9.30 tot 12 uur en stel ondertussen uw vragen aan de specialisten onder het genot van een kopje koffie. Kustrif 21.

Infomarkten

Bezoek onze stand op 1 van de volgende infomarkten:

16 maart, 1600 – 1900 uur, Zuiderzeewijk, Wijkcentrum Zuiderzee, Middelgronden 17.
17 maart, 1600 – 1900 uur, Hanzeborg, Koningsbergenstraat
18 maart, 1600 – 1900 uur, de Waterbever, Voorstraat 313
19 maart, 1600 - 1900 uur, Windhoek, Ringdijk 187
20 maart, 1600 – 1900 uur, Atol Plaza, Schor 1-9

Voor meer informatie kijk op www.daarwilikbijzijn.nl of volg de week via facebook @daarwilikbijzijn of twitter @ wilikbijzijn

Vragen?
mail ons