Opening serviceteam Stedenwijk

Op zaterdag 30 mei om 11.00 opent wethouder Frits Huis het project STS bij de Clarence Seedorf Playground aan de Amsterdamweg in Almere Stedenwijk Noord. Aansluitend is er een feestelijk sportief dagprogramma in samenwerking met Talent In Opleiding. We gaan in het park sporten en spelletjes doen. De dag duurt tot 15:00 uur. Iedereen uit de buurt is van harte welkom!!

Serviceteam Stedenwijk (STS) wil een bijdrage leveren aan de leefbaarheid in de buurt. ‘We gaan samen met mensen met een beperking de buurt beter schoon houden en kleine klusjes doen voor buurtgenoten’, vertelt Ramona Verbeek. ‘Wij willen graag dat mensen met een beperking zichtbaar worden in de wijk en contacten leggen met buurtgenoten.’

Serviceteam Stedenwijk (STS) is een uniek project en een unieke samenwerking tussen diverse partijen. Growing Green Cities, Schoon Heel Veilig Stedenwijk Noord, De Wijkhoek, NUSO Speelruimte Nederland, Inclusieve Stad Almere, Triade, ABRI en De Creatieve Motor hebben in dit project de krachten gebundeld.

Informatie over dit project kunt u opvragen bij Joke Rebel Wijkhoek, Assenplein 1, 1324 CK Almere. T 036 – 53 40 635. Ook als je bij STS wilt komen werken, meld je dan aan.  

Vragen?
mail ons