Gelderse Hout collecteert voor Oranjefonds

In de week van Koningsdag, van 28 april t/m 2 mei 2015 is het zover. De nationale collecteweek van het Oranjefonds gaat van start. Dit jaar staan vooral sociale initiatieven in de eigen buurt of wijk centraal. Dat is goed nieuws voor het Geldersehout, want 50% van de opbrengst is voor het Geldersehout en de rest is voor het Oranjefonds.


Cliënten, medewerkers, bewoners en vrijwilligers van Triade en het Geldersehout gaan op pad in de wijk Boswijk in Lelystad. ‘Bewoners van het Geldersehout weten al wat ze met het geld gaan doen. In de gezamenlijke tuin is een terras. Deze is nog erg kaal en kan wel wat gezelligheid gebruiken,’ vertelt Lyda van de Wal, coördinator van de vrijwilligers van Triade. ‘Het geld gaan we gebruiken voor de inrichting van het terras, denk aan stoelen, tafels en een  overkapping. Zodat we als er wind is of te veel zon toch lekker buiten kunnen zitten.’ Dus woont u in de straat Archipel, Beukenhof, Houttuinen, Rozengaard en Scheren en heeft u iets over voor het Oranjefonds en de bewoners van het Geldersehout dan willen wij u alvast hartelijk danken voor uw gift.

Info over het Geldersehout

Geldersehout is een samenwerkingsproject van Triade en ’s Heeren Loo. Geldersehout biedt ondersteuning, huisvesting en activiteiten aan cliënten met een verstandelijke beperking. Geldersehout heeft in totaal 36 appartementen en een activiteitengebouw.

Vragen?
mail ons