Nieuwe rolstoelbus

voor InteraktContour, Triade en Carrefour

InteraktContour, Carrefour en Triade hebben in Emmeloord de handen ineen geslagen en zijn een samenwerking in vrijwillige vervoersservice gestart als samenwerking om vervoer cliënten.

‘Veel cliënten van InteraktContour en Triade kunnen niet zelfstandig reizen doordat zij afhankelijk zijn van een rolstoel of te maken hebben met hersenletsel of een verstandelijke beperking, vertelt Jan Blei, manager bij Triade. ‘Juist het vervoer gericht op meedoen van deze doelgroep komt door bezuinigingen in de knel. Bijvoorbeeld naar het zwembad of de kinderboerderij. Vandaar dat dit initiatief ten tijde van bezuinigingen onze cliënten enorm helpt. Nu kunnen zij in hun vrije tijd weer meedoen in de maatschappij’.

Dankzij financiële bijdragen van het Pape Fonds, Fundatie Luden, RCOAK, SBBK en Stichting het R.C. Maagdenhuis, hebben de samenwerkende organisaties een rolstoelbus  aan kunnen schaffen. Autobedrijf Wensink Emmeloord waardeert het initiatief dermate, dat zij de eerste jaren een bijdrage levert in de vorm van het onderhoud van de bus. Mede dankzij de inzet van enthousiaste vrijwillige chauffeurs kan dit project worden gestart.

-24 november 2014-

Vragen?
mail ons