Mogelijkheden voor iedereen

Wij geloven in de eigen kracht van mensen. Ieder mens, ieder kind en iedere situatie is uniek.
Daarom is onze zorg en ondersteuning altijd op maat, of het nu gaat om (beschermd) wonen, pleegzorg, dagbesteding, begeleiding of behandeling. Samen zoeken we naar nieuwe mogelijkheden en nieuwe kansen. Samen kunnen we meer.
Wil je weten wat we kunnen betekenen voor jou?

Zoek jij betekenisvol vrijwilligerswerk

Als vrijwilliger ben jij een waardevolle aanvulling op de zorg die wij, samen met familieleden, verlenen. Met jouw hulp krijgen onze cliënten de kans om net even iets extra’s te doen. Denk aan bijvoorbeeld een wandelmaatje of iemand om samen mee te kletsen. Elk moment kan van betekenis zijn voor een ander.

Wij zoeken jou!

 

Iedereen heeft recht op een prettig leven. Sommige mensen hebben daar alleen een beetje hulp bij nodig. Daarom staan wij klaar voor onze cliënten. Werken bij Triade Vitree betekent bijdragen aan een mooi leven voor onze cliënten! Of je nu werkt op één van onze locaties, in de jeugdhulp of in management en ondersteuning. Van begeleiding in woongroepen tot samen koken in een lunchroom en van bemiddeling in de jeugdhulp tot HR, communicatie of het secretariaat. Jij maakt het verschil!

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!