Triade tekent intentieovereenkomst voor nieuwe woonzorgvoorziening Dronten

Donderdag 7 juli jl. hebben onze bestuurder Afien Spreen en de heer Helmich Heutink van Heutink B.V een intentieovereenkomst getekend voor de nieuwe woonzorgvoorziening in Dronten. Cittanova Planontwikkeling, initiatiefnemer van het plan, was hierbij aanwezig.

Wij laten een woonzorgvoorziening bouwen voor 25 cliënten. De woonvorm zal bestaan uit twee woongroepen met 21 studio’s en 4 zelfstandige appartementen. Voor al onze cliënten zijn 24 uur per dag zorgmedewerkers beschikbaar op de locatie.

De intentieovereenkomst heeft als doel een huurovereenkomst van 10 jaar af te sluiten. Daarna kan de huurovereenkomst evt. worden verlengd. Mochten de appartementen in de toekomst niet meer bewoond worden door onze cliënten, dan zijn de huizen terug te bouwen tot reguliere appartementen. Dit sluit weer aan bij het duurzame karakter van de wijk.  

Wij gaan de samenwerking aan met verschillende partijen omtrent “De Wisenthoeve” een nieuwe woonwijk in Dronten. Deze wijk is gebaseerd op het concept buurtschap ‘Waaranders’ van Cittanova. Dit concept speelt in op zorgeloos wonen en het maatschappelijk doel ‘meedoen’, wat perfect aansluit bij onze visie.

Onderteken intentieverklaring klein

Vragen?
mail ons